Terug naar alle publicaties

Autisme-ADHD: neurobiologische ontwikkelingsstoornissen

Dit doen zij door trainingen, consultatie en onderwijs te bieden om zo het bewustzijn over deze problematiek te vergroten en uitleg te geven over de gevolgen van deze stoornissen in het dagelijkse leven.Dit doen wij door trainingen, consultatie en onderwijs te bieden om zo het bewustzijn over deze problematiek te vergroten en uitleg te geven over de gevolgen van deze stoornissen in het dagelijkse leven.Bij Karakter werken hoog opgeleide en betrokken professionals, zowel in de diagnostiek en behandeling als in het wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Bron: Karakter
Ga hier naar de website van Karakter.

Terug naar alle publicaties

't Herenhuiswat bieden wij:

  • Vertrouwelijke locatie
  • 24/7 zorg
  • Professioneel team
  • Rustige en natuurlijke omgeving
  • Zorg volledig op maat

Samen investeren in jouw toekomst!

Onze begeleiding is erop gericht bewoners te helpen op hun weg naar zelfstandigheid. We bieden hen een stabiele en veilige basis met zorg op maat en de vrijheid die zij aankunnen. Er kan bij ons heel veel, we bieden onze bewoners veel mogelijkheden om hun tijd zinvol te besteden. 

Tegelijkertijd werken we op basis van duidelijke afspraken en regels. We werken met een klein en flexibel team van zorgprofessionals en schakelen aanvullende hulp en zorg in als dat nodig is.

sluiten